Damak çatlatan lezzetleriyle  dikkatleri üzerine çekiyor 

Damak çatlatan lezzetleriyle  dikkatleri üzerine çekiyor 

Uzun yıllar Mangalbaşı konsepti ile adından sıkça söz ettiren ve başta Wagyu – Kobe eti, Dry Aged, T-Bone, Tomahawk, Dallas Steak, Kaburga Antrikot, Pirzola, Küşleme, Bonfile, Lokum, Adana ve Urfa Kebap olmak üzere birbirinden güzel damak çatlatan lezzetleriyle beğeni kazanan ve kaliteli ürünleri ile de müşterilerinden tam not alan ‘The DUBAI Et & Mangal’ temizliği ve hizmet kalitesi ile de öne çıkıyor. 
Katıldıkları fuarlarda da yoğun ilgi gören ve fuar katılımcılarının da takdirini toplayan ‘The DUBAI Et&Mangal’ ekibi, “Kaliteli ürün ve müşteri memnuniyeti ilk önceliğimiz, Buraya gelen misafirlerimizin buradan memnun ve mutlu bir şekilde ayrılmaları ise bizi fazlasıyla gururlandırıyor ve ayrıca çok mutlu ediyor” diyorlar.

 

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlginizi Çekebilir:Kartepe’de Lezzet ve Kültürün Buluşması: Gastronomi Festivali Coşkusu Başladı
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İzmir ile Çin arasında iş birliği köprüsü genişliyor
EİB, şubatta 1 milyar 419 milyon dolarlık ihracata imza attı
Sürat Kargo, Filo Yatırımlarını Çevre Odaklı Yaklaşımla Güçlendiriyor
İşgücü İstatistikleri, 2024
Akbank Sürdürülebilirlik Sendikasyon Kredisini Rekor Taleple 3 Yıl Vadeyi de Ekleyerek Yeniledi
Türkiye’den otobüsle gidilebilecek en güzel yurt dışı şehirleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Tekno Haber Merkezi | © 2025 |