Damak çatlatan lezzetleriyle  dikkatleri üzerine çekiyor 

Damak çatlatan lezzetleriyle  dikkatleri üzerine çekiyor 

Uzun yıllar Mangalbaşı konsepti ile adından sıkça söz ettiren ve başta Wagyu – Kobe eti, Dry Aged, T-Bone, Tomahawk, Dallas Steak, Kaburga Antrikot, Pirzola, Küşleme, Bonfile, Lokum, Adana ve Urfa Kebap olmak üzere birbirinden güzel damak çatlatan lezzetleriyle beğeni kazanan ve kaliteli ürünleri ile de müşterilerinden tam not alan ‘The DUBAI Et & Mangal’ temizliği ve hizmet kalitesi ile de öne çıkıyor. 
Katıldıkları fuarlarda da yoğun ilgi gören ve fuar katılımcılarının da takdirini toplayan ‘The DUBAI Et&Mangal’ ekibi, “Kaliteli ürün ve müşteri memnuniyeti ilk önceliğimiz, Buraya gelen misafirlerimizin buradan memnun ve mutlu bir şekilde ayrılmaları ise bizi fazlasıyla gururlandırıyor ve ayrıca çok mutlu ediyor” diyorlar.

 

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlginizi Çekebilir:Marmara Denizi Manzarasında Brunch Keyfi: Sky167’de Yeni Bir Lezzet Ritüeli Başladı!
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tüik: Ücretli çalışan sayısı yıllık %2,9 arttı
Tüketici Güven Endeksi, Nisan 2025
Boltas 2025’e de hız kesmeden başladı, Almanya ve İtalya taşımalarını artırdı
Enerjisa Enerji, ‘Yatırımcı ve Analist Günü’nde uzun vadeli stratejilerini paylaştı
Hedef Portföy’de üst düzey atama
ASAT iklim krizi ve su kayıpları çalıştayına ev sahipliği yaptı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Tekno Haber Merkezi | © 2025 |